Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Ankara temsilcisi Zeren Spor, 2025-2026 sezonu öncesinde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Kulüp, milli smaçör Saliha Şahin, Sırp orta oyuncu Maja Aleksić, tecrübeli orta oyuncu Beyza Arıcı ve deneyimli orta oyuncu Janset Cemre Erkul'u kadrosuna kattı.
Saliha Şahin Zeren Spor'da
Beşiktaş'tan ayrılan milli smaçör Saliha Şahin, zeren spor ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki oyuncu, daha önce Karayolları, Sarıyer Belediyespor, Eczacıbaşı ve Chemik Police takımlarında forma giymişti. Zeren Spor, bu transferle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor.
Maja Aleksić Başkent Yolunda
Sırbistan milli takımının başarılı orta oyuncusu Maja Aleksić, İtalya'nın Igor Gorgonzola Novara takımından Zeren Spor'a transfer oldu. 28 yaşındaki Aleksić, blok ve savunma becerileriyle tanınıyor. Bu transferle Zeren Spor, file önündeki etkinliğini artırmayı planlıyor.
Beyza Arıcı ile Anlaşma Sağlandı
Eczacıbaşı Dynavit'ten ayrılan milli orta oyuncu Beyza Arıcı, Zeren Spor ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki oyuncu, daha önce Işıkkent, Seramiksan, Sarıyer Belediyespor, VakıfBank ve Çanakkale Belediyespor takımlarında da forma giymişti. Arıcı'nın tecrübesi, Zeren Spor'un savunma hattına katkı sağlaması bekleniyor.
Janset Cemre Erkul Zeren Spor'da
Geçtiğimiz sezonu Kuzeyboru'da geçiren deneyimli orta oyuncu Janset Cemre Erkul, Zeren Spor ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, daha önce Eczacıbaşı, İlbank, Nilüfer Belediyespor, Çanakkale Belediyespor, Beşiktaş, PTT, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve Türk Hava Yolları takımlarında forma giymişti. Erkul'un tecrübesi, Zeren Spor'un orta hattına güç katması bekleniyor.
Zeren Spor'un bu transferlerle, yeni sezonda ligde daha iddialı bir performans sergilemesi hedefleniyor. Kulübün transfer çalışmaları devam ederken, taraftarlar da yeni sezonu heyecanla bekliyor.