Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından organize edilen ve sezon boyunca oynanan karşılaşmaların ardından Avrupa’nın en iyi dört takımını bir araya getiren Final Four, 2–3 Mayıs 2026 tarihlerinde İstanbul Ülker Sports Arena’da gerçekleştirilecek. Turnuvada yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmaları olmak üzere iki gün boyunca toplam dört maç oynanacak.
CEV Şampiyonlar Ligi 2026 sezonunda en başarılı dört takımın mücadele edeceği organizasyon, kadın voleybolunun kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvaları arasında yer alıyor. İstanbul, daha önce de uluslararası voleybol organizasyonlarına ev sahipliği yapmıştı.
Final Four organizasyonuna ilişkin detayların, 13 Ocak Salı günü saat 16.30’da Altunizade Suites Istanbul, Curio Collection by Hilton’da düzenlenecek basın toplantısında paylaşılacağı bildirildi. Basın toplantısına Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Orhan Demirel ile CEV Başkanı Roko Sikiric’in katılması bekleniyor.
Avrupa voleybolunun zirvesindeki bu organizasyonun İstanbul’da oynanacak olması, hem Türk voleybolu hem de spor turizmi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.












