Aslı Kalaç: “2-0’dan geri geldik. Sezonun ilk maçı her zaman zordur. Takım olarak henüz tam hazır değiliz ama sahada mükemmel bir takım oyunu ortaya koyduk. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı, eksiklerimizi birlikte kapattık. Mükemmel bir dönüş sergiledik ve sezonun ilk kupasını aldık. Çok mutluyum. Taraftarlarımıza da inanılmaz destekleri için çok teşekkür ediyorum.”
Gizem Örge: “Müthiş bir maçtı. Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık ama pes etmedik. Gerçek bir takım oyunu oynadık ve Ankara seyircisine güzel bir voleybol şöleni izlettik. İlk kupamızla evimize dönüyoruz. Umuyorum ki bol kupalı, keyifli bir sezon bizi bekliyor.”
Hande Baladın: “Sezona harika bir başlangıç yaptık. Henüz yeni bir araya geldik ama takım oyununu bu kadar erken görmek çok güzel hissettirdi. Hepimiz fiziksel olarak tam hazır olmasak da birlikte mücadele ederek bu şampiyonluğu kazandık. Çok mutluyum. Taraftarlarımızın enerjisi bizi inanılmaz motive etti. Her maçta bu desteği görmek istiyoruz.”
Fatma Beyaz: “Fenerbahçe’de olduğum için çok gururluyum. Bu benim ilk kupam ve gerçekten çok mutluyum. Sezona çok iyi başladık, takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu kupa, güzel bir sezonun habercisi. Taraftarlarımız muhteşemdi, onlara çok teşekkür ediyorum.”
Eda Erdem Dündar: “İlk iki sette istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama üçüncü setten itibaren hem servislerde hem hücumda daha iyi hale geldik. Herkes birbirine destek oldu, sahada büyük bir takım çalışması vardı. Belki çok iyi bir voleybol oynamadık ama çok iyi mücadele ettik. Seyirci desteği de mükemmeldi. Salonun büyük kısmı bizim için tezahürat etti. Sezona kupayla başlamak çok değerli. Bu galibiyet, takım olma yolunda bize büyük bir adım kazandırdı.”
Sarı Melekler, güçlü rakibi VakıfBank karşısında sergilediği geri dönüşle sadece sezona kupa ile değil, aynı zamanda moral ve motivasyonla da başladı.










