Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı set vermeden kazanan Sarı Melekler, ligde oynadığı 14. maçta 13. galibiyetine imza attı. Mücadelenin setleri 28-26, 25-14 ve 25-22 sonuçlandı.
Karşılaşmada Yaasmeen Bedart 14, Arina Fedorovtseva ise 13 sayıyla galibiyete önemli katkı sağladı. Mücadeleyi Genel Sekreter Orhan Demirel de tribünden takip ederek takıma destek verdi.
Fenerbahçe Medicana maça; Aslı Kalaç, Hande Baladın, Yaasmeen Bedart, Eda Erdem, Arina Fedorovtseva, Alessia Orro ve libero Gizem Örge ile başladı. Karşılıklı sayılara sahne olan ilk seti 28-26 kazanan Sarı-lacivertliler, mücadelede 1-0 öne geçti. İkinci sette Arina Fedorovtseva’nın etkili oyunuyla üstünlüğü tamamen eline alan Fenerbahçe Medicana, seti 25-14 alarak farkı açtı. Üçüncü sette de Yaasmeen Bedart ve Aslı Kalaç ile skor üreten Sarı Melekler, seti 25-22, maçı da 3-0 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı.
Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, sıradaki maçında CEV Şampiyonlar Ligi 3. hafta karşılaşmasında 6 Ocak Salı günü saat 20.00’de deplasmanda PGE Budowlani Łódź ile karşı karşıya gelecek.











